Naslovna Zabava DOK VAM SE NE SMUČI: Jedna firma plaća 500 dolara da jedete...

DOK VAM SE NE SMUČI: Jedna firma plaća 500 dolara da jedete picu i gledate serije!

PODELI
Foto: profimedia

Američka kompanija traži nekoga ko će rangirati Netfliksove serije i picu iz dostave.

Ranije ove nedelje firma za pregled kasina “BonusFinder” pokrenula je takmičenje za pronalazak “profesionalnog Binge Watchera” (Bindž vočer – osoba koja gleda serije u nizu, bez većih pauza).

Firma je prethodno raspisala takmičenja kako bi platila ljudima da testiraju pljeskavice, sladoled, slatkiše i pitu od bundeve. “Sad smo u potrazi za savršenim kandidatom koji će nas informisati o najboljim Netfliksovim serijama i najboljoj pici iz dostave kako bi nam svima pomogao u ovim turbulentnim vremenima”, stoji u njihovom oglasu.

Pobednik će dobiti 500 dolara, a moraće da pogleda i oceni tri serije na Netfliksu, usput rangirajući i pice iz dostave. Kandidat će dobiti i besplatan račun na Netfliksu i budžet za picu i grickalice.

Prema detaljima konkursa, pobednik može odabrati tri serije, među kojima su i “Queen’s Gambit”, “Bridgerton”, “Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer”, “Cobra Kai”…

“Profesionalni Binge Watcher” moraće, između ostaloga, da rangira zaplet, glumu, ali i svoje zadovoljstvo epizodama i krajem serije.

I pice će rangirati po više kriterijuma, od izgleda i ukusa, do vrednosti u odnosu na potrošeni novac.

Prijave traju do 12. februara, a objava pobednika biće 17. februara. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here