Naslovna Sport Dominacija karate kluba Srem na KUP-u Vojvodine

Dominacija karate kluba Srem na KUP-u Vojvodine

PODELI
Foto: sirmiuminfo

Inđija. U organizaciji Karate Saveza Vojvodine u Inđiji u Sportskoj hali održan je Kup Vojvodine za poletarce, pionire i nade.

Karatisti Karate kluba “SREM” predvođeni trenerom Ivom Vinković nastupili su u veoma jakoj konkurenciji 60 klubova i sa 25 takmičara osvojili 30 medalja. 20 zlata, 8 srebra i 2 bronze i time zauzeli ubedljivo prvo mesto u generalnom plasmanu klubova iz Vojvodine.

Ovo je ujedno i plasman za Kup Srbije i svakako veoma uspešan početak nove sezone karate kluba Srem.

Zlatni: Murić Miona 2 zlata, Perović Anđela, Dragojlović Biljana 2 zlata kate i borbe, Starčević Sara 2 zlata, Dragojlović Nina borbe, Ena Laćarac, Una Breban, Elena Milošević, Dunja Likić, Irena Grujanić 2 zlata, Mateja Vidović, Alek Daf, Miloš Marić, Aleksandar Marić, Glumac Sara.

Srebrni: Helena Malbašić, Anđela Perović, Vidović Luka, Urošević Viktor, Timić Tamara, Likić Mila, Vasić Jovana i Jovana Radovanović.

Bronzani: Bjelic Jana i Malbašić Helena u katama.

Učešće i dobar nastup u katama imale su i Zana Đurđević i Hana Milosavljević, ali ovaj put nisu uspele da osvoje medalju.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here