Naslovna Srem Sremska Mitrovica Donacija „Cooper Standard-a”

Donacija „Cooper Standard-a”

PODELI
Foto: Sirmiuminfo

Službi pedijatrije mitrovačke bolnice uručena je vredna donacija kao dar američke kompanije „Cooper Standard”. Reč je o 38 kompleta posteljine i isto toliko jastuka i štep deka, namenjenih obnovi posteljnog fonda za najmlađe pacijente.

U ime kompanije Cooper Standard donaciju su uručili Aleksandra Jakšić i Marko Pil i tom prilikom izrazili zadovoljstvo što su u prilici da na ovaj način pomognu i pokažu humanost i odgovornost kompanije, a da mali pacijenti Dečijeg odeljenja dobiju još bolje uslove lečenja, piše Simmiuminfo.

Foto: Sirmiuminfo

Zaposleni u Cooper Standardu prikupili su i novčane priloge kao pomoć Pedijatrijskoj službi. Ovo nije prvi put da kompanija Cooper Standard pomaže lokalnu zajednicu u Sremskoj Mitrovici. Donirali su paketiće i pozorišnu predstavu za učenike Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Radivoj Popović” u Sremskoj Mitrovici. Sponzorisali su izgradnju multifunkcionalnog sportskog terena kod Poslovno-sportskog centra „Pinki” na kojem se svake godineo državaju „Sportske igre maldih” pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica.

Kompanija Cooper Standard u Sremskoj Mitrovici je otvorena 2014. godine i smeštena je na 19200 kvadratnih metara u Industrijskoj zoni sever. Vodeći je svetski dobavljač u automobilskoj industriji i zapošljava oko 25000 ljudi u 19 zemalja širom sveta. Proizvode delove za neke od najvećih svetskih giganata u autoindustriji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here