Naslovna Sport Donji Srem 2015 na korak od plasmana

Donji Srem 2015 na korak od plasmana

PODELI
Foto: dnevnik

Pobedom u prvoj utakmici baraža, protiv TSK-a u Temerinu, pećinački Donji Srem 2015 stvorio je veliki kapital i sada je na korak od plasmana u viši rang. Ostalo je „samo“ da se potvrdi uz sredu, 23. juna, u revanšu na pećinačkoj Suvači.

Bolji početak utakmice za domaći tim nisu mogli zamisliti ni najvatreniji navijači TSK-a. Posle dubinske lopte Stričevića, u kazneni prostor gostiju uleteo je Pupovac, kojeg na nedozvoljeni način zastavlja Radivojević. Petrović opravdano dosuđuje penal, koji Pupovac „materijalizuje“. Međutim, gosti iz Pećinaca se nisu demoralisali i u 10 minutu dolaze do pozitivnog rezultata: Aleksandar Ljubojević sjajno upošljava iskusnog Pejčinovića, koji neometan postiže gol. Raspoložen ua igru bio je, očigledno, Ljubojević: u 20. minutu proigrava Vukmanovića, koji izbija sam ispred golmana Vojvodića. Na žalost po goste, dekoncentracija je učinila svoje. U 40. minutu Marko Nikolić postiže gol za 1:2, završavajući na najbolji način akciju koju je započeo Pejčinović. Par minuta kasnije, i Nikolić se mogao proslaviti kada je, praktično, sam sebi stvorio priliku za gol.

U nastavku utakmice je bilo više nego očigledno da je Donji Srem 2015 fizički spremnija ekipa i iza njega je ostalo nekoliko neiskorišćenih poluprilika. Sve dileme, ako ih je i bilo, razrešio je Čučković u 85. minutu za konačnih 1:3.

Temerin, igralište TSK-a. Gledalaca: 400. Strelci: 1:0 Pupovac u 3. minutu iz penala, 1:1 Pejčinović u 10, 1:2 Nikolić u 40 i 1:3 Čučković u 85. minutu. Sudija: Dejan Petrović (Vršac). Pomoćnici: Vuk Dobričić (Banatski Karlovac) i Nikola Grujić (Vršac). Četvrti sudija: Aleksandar Janković (Pančevo). Delegat: Mirko Inđić (Stara Pazova). Žuti kartoni: Bobot, Paška i Milosavljević (TSK), Radivojević, Jurišić, Mance, Perišić i Vukmanović (Donji Srem 2015).

TSK: Vojvodić, Stričević, Milosavljević, Soldat, Bobot, Paška (od 65. Varga), Pupovac,. Klaić (od 46. Jovanović), Knežević (od 29. Varga), Đanković, Kosić.

DONJI SREM 2015: Jelaća, Radivojević, Mance, Jurišić, Nikolić, Pejčinović, Perišić, Vukmanović (od 65. Mitrović), Konestabo, A. Ljubojević (od 85. Čučković), Trifunović (od 75. Mrkela).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here