Naslovna Hronika Došao da kupi stan, a vlasnica mu napravila sačekušu

Došao da kupi stan, a vlasnica mu napravila sačekušu

PODELI

Troje osumnjičenih M. K. (29), M. S. (25) i K. Đ. (24) uhapšeni su na području Šapca u trenutku kada im je muškarac (38) davao, kako se sumnja, deo iznuđenog novca.

Policija u Sremskoj Mitrovici u saopštenju precizira da se sumnja da je prethodno krajem februara ove godine, K. Đ. u dogovoru sa M. K. i M. S. pozvala ovog muškarca u Nove Banovce da bi pogledao stan koji je nameravala da mu proda po ceni od 40.000 evra.

M. S. i M. K. se sumnjiče da su tada, maskirani, u stanu sačekali muškarca (38) i uz pretnju nožem i palicom, uzeli mu nekoliko stotina evra.
Takođe su, kako se sumnja, od oštećenog zahtevali da im isplati celokupni iznos za kupovinu stana, preteći mu da će ga ubiti. Pripadnici Uprave kriminalističke policije i policijskih uprava u Sremskoj Mitrovici i Šapcu, svo troje su uhapsili na području Šapca dok im je 38-godišnjak davao novac.

Na teret im se stavljaju krivična dela iznuda i razbojništvo. Određeno im je zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu za biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here