Naslovna Srem Ruma Dr Siniša Sremac na čelu opštinskog Fudbalskog saveza Rume

Dr Siniša Sremac na čelu opštinskog Fudbalskog saveza Rume

PODELI
Foto: Ustupljena fotografija

U svetlu pozitivnih promena koje se poslednjih meseci dešavaju u opštini Ruma, uslovljene izborom mladih, ambicioznih i školovanih ljudi na čelne pozicije, sinoć nas je obradovala još jedna takva vest!

Na čelo opštinskog Fudbalskog saveza Rume izabran je doktor Siniša Sremac!

Naime, na vanrednoj sednici Skupštine OFS Ruma, održanoj juče, 14. juna, u konferencijskoj sali Kulturnog centra u Rumi, jednoglasno je izabrano novo rukovodstvo opštinskog fudbalskog saveza.

U narednom periodu na čelu saveza biće tridesetosmogodišnji dr Siniša Sremac, dugogodišnji sportski radnik i fudbalski sudija, inače profesor Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu i otac troje dece.

Na predlog novog predsednika, u Izvršni odbor su kooptirani mladi i ambiciozni sportski radnici, Lazar Kljajić, Nenad Milanović, Nikola Cvetičanin, Vladimir Blažon, Saša Pejović i Zoran Jugović, dok je za generalnog sekretara predložen Rade Obradović.

Očekuje se da ubrzani razvoj opštine u narednom periodu prati i razvoj i napredak klubova. Planiraju se značajna ulaganja u fudbalski sport na različitim poljima, pre svega u rad sa mlađim kategorijama, stručna usavršavanja, sportsku infrastrukturu, opremu i sl.

Nadamo se da izbor ovakvih kadrova kao što je dr Sremac neće ostati nezapažen na fudbalskoj mapi Srbije, te da će ugled, stručnost i autoritet novog predsednika skrenuti pažnju Fudbalskog saveza Srbije na Rumu i da će Ruma u narednom periodu postati fudbalski centar ovog dela Srbije!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here