Naslovna Sport Dragana Tomašević na prvenstvu Sveta

Dragana Tomašević na prvenstvu Sveta

PODELI
Foto: sirmiuminfo

Sremska Mitrovica. Dragana Tomašević zajedno sa svojim trenerom Danilom Krtinićem otputovala je u Dohu prestonicu Katara na najznačajnije takmičenje u atletici na prvenstvo Sveta.

Ovo je njeno osmo svetsko prvenstvo iza sebe ima četiri olimpijade nebrojeno puta do sada je bila dostojni ambasador mitrovačkog sporta. Atletski klub Sirmium je ponosan na svoju Draganu i ispratili su je sa stadiona svi atletičari, a buket cveća poklonila joj je najmlađa atletičarka Mina Petrović koja ima samo 5 godina.

Zoran Miščević je ispred Grada Sremska Mitrovica napomenuo da je ovo velika stvar naći se sa najboljim svetskim atletičarima.

„Dragana je primer svima nama da je sve moguće i iz jednog malog kluba i jednog malog grada biti svetska i pri tom ostati u svome gradu,” istakao je sportski direktor Goran Pavlovic.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here