Naslovna Hronika Drama u Sremskoj Kamenici: KOMŠIJA UPERIO PIŠTOLJ ka advokatu Travici…

Drama u Sremskoj Kamenici: KOMŠIJA UPERIO PIŠTOLJ ka advokatu Travici…

PODELI

Zahvaljujući pribranosti, novosadski advokat Branislav Travica je savladao komšiju R. B. koji je prethodno u njega uperio pištolj i povukao oroz. Srećom, hitac nije odjeknuo, jer metak nije bio u cevi, a advokat je uspeo da savlada napadača dok je repetirao oružje. Policija je zatim uhapsila R. B. i osumnjičila ga za pokušaj ubistva i nelegalno nošenje oružja.

Prepričavajući dramatičnu situaciju od subote po podne u Sremskoj Kamenici, u ulici Malina ispred broja 36, Travica kaže da mu je u trenutku kada je komšiju ugledao na metar udaljenosti i da povlači oroz, u sekundi kroz glavu prošlo milion stvari.

– Pucanj, srećom, nije odjeknuo. I dalje je držao oružje, i kada ga je repetirao, skočio sam na njega i savladao ga. Moj sin je pozvao policiju – priča Travica.

– Govorio mi je da nisam Srbin i da branim mafiju – dodao je on. 

Advokatu Travici ni danas nije jasno zbog čega je komšija, kojeg poznaje deset godina, naoružan nasrnuo na njega, i da nije imao nikakvog razloga za to.

– Sa komšijom nisam u sukobu – tvrdi advokat.

– Prethodno su moja supruga i deca prošli tuda, na putu do naše vikendice, i javili su mu se. Ništa nije nagoveštavalo da bi nešto strašno moglo da usledi – ističe Travica.

Travica kaže da je tek kasnije uočio da su mu na automobilu probušene sve gume.

– Komšija nikada nije bio moj klijent, ali sam mu pomogao savetima. Njegov sin je student prava, i često me je pitao da li će njegov sin po završetku studija moći da radi kod mene u kancelariji, na šta sam mu odgovorao da hoće – zaključio je advokat.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here