Naslovna Dogadjaj Dramska sekcija KC Pećinci nastavlja sa radom

Dramska sekcija KC Pećinci nastavlja sa radom

PODELI

Osnovci sa teritorije pećinačke opštine koji su već polaznici Dramske sekcije Kulturnog centra Pećinci, kao i oni koji žele da se oprobaju na daskama koje život znače, od nedelje 16. maja ponovo će biti na sceni ove kulturne ustanove.

Kako nam je rekao direktor KC Jovan Devrnja, usled poboljšane epidemiološke situacije Dramska sekcija nastavlja sa radom u nedelju u 12.00 časova.

“Sekcija čiji rad finansira pećinačka lokalna samouprava je besplatna za polaznike i namenjena je učenicima osnovnoškolskog uzrasta (od prvog do osmog razreda), sa teritorije naše opštine. Upis novih polaznika vrši se svake nedelje od 12.00 časova u prostorijama pećinačkog Kultunog centra, a polaznici jednom nedeljno u trajanju od četiri školska časa (od 12.00 do 15.00 časova) imaju priliku da se upoznaju sa osnovnim elementima glume, dikcije, tehnike glasa, scenskih igara i pokreta, akrobatike” – rekao je Devrnja.

Dramsku sekciju vode studentkinja glume Marijana Đurović i student pozorišne i radio režije Slobodan Stanković, a više informacija može se dobiti putem brojeva telefona 022/2436-237 svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova ili 062/177-68-31.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here