Naslovna Srem Sremska Mitrovica Državno takmičenje u pružanju prve pomoći

Državno takmičenje u pružanju prve pomoći

PODELI

Državno takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazivanju povreda, oboljenja i stanja održano je na Rudniku, u okviru fabrike „Rudnik i flotacija doo“, 30.septembra 2017. godine.

Crveni krst Sremsku Mitrovicu i naš Grad na ovom takmičenju predstavljala je ekipa prve pomoći omladine. Uspešnu realizaciju takmičenja pomogle su i sudije iz naše organizacije: dr Nataša Zeljković, prof.Branislav Vuletić i instruktor prve pomoći Goran Grabić .
Tema takmičenja je bila Bezbednost i zdravlje na radu i prve pomoć pri povredama na radu.

shared via sirmiuminfo.rs image shareEkipa Crvenog krsta Sremska Mitrovica je osvojila 3. mesto, u konkurenciji od 15 najboljih ekipa u džavi i posle dužeg vremenskog perioda vratila se u sam vrh.

Veliku zahvalnost dugujemo svima predavačima, sudijama, markirantima i šminkerima, koji su nesebično pomogli da dođemo do ostvarenja ovog cilja, a posebne čestitke članovima ekipe i to: Strahinja Ratkov (Mitrovačka gimnazija), Stefan Janošević, Matija Mitrović, Jelena Žilić, Nikolina Šuman, Ivana Micić (učenici SMŠ “Draginja Nikšić”), kao i neumornim prdavačima Mini Živković i Milanu Vlajić, koji su svoje znanje nesebično preneli i godinu dana unazad pripremali ekipu.

Sirmiuminfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here