Naslovna Srem Pećinci DS funcioneri ometaju izborni proces u Pećincima

DS funcioneri ometaju izborni proces u Pećincima

PODELI

U saopštenju Srpske napredne stranke navedeno je danas da funkcioneri Demokratske stranke predvođeni Aleksandrom Jerkov i Gordanom Čomić, sa još desetak aktivista DS, na najbrutalniji način ometaju izborni proces i slobodnu volju građana u Pećincima

“Neposredno ispred biračkog mesta u Popincima okupljeni funkcioneri i aktivisti DS uznemiravali su građane i sprečavali ih da glasaju po slobodnoj volji. Na pitanje građana zašto se tako ponašaju i konstataciju da je takvo ometanje izbornog postupka zakonom zabranjeno, aktivisti DS verbalno su napali građane”, ističe se u saopštenju.

Na istom biračkom mestu je došlo i do fizičkog obračuna, navodi SNS.

Dalje u saopštenu SNS, pominje se izvesni Igor Salak jednog od njih udario glavom i, kako bi izrežirao još jednu u nizu obmana DS-a, bacio je sopstveni mobilni telefon dalje u kanal.

“Ovim putem apelujemo na sve građane opština u kojima se danas sprovodi izborni proces da ostanu mirni, da ne podležu provokacijama i unapred izrežiranim nameštaljkama, kao i da odmah obaveste nadležne državne organe u slučaju novih fizičkih napada”, istaknuto je u saopštenju SNS.

Srpska napredna stranka ističe sa žaljenjem da nije prvi put da funkcioneri i aktivisti ove stranke planski izazivaju incidente i sprovode nasilje, kao i da izmišljaju najbestidnije scenarije kako bi uznemirili celokupnu javnost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here