Naslovna Kultura ”Đurologija” u Sremskoj Mitrovici

”Đurologija” u Sremskoj Mitrovici

PODELI

Prodaja ulazica na blagajni Pozorište “Dobrica Milutinović” – Theatre “Dobrica Milutinović”.
Cena ulaznice: 1000 dinar
Informacije i rezervacije karata na tel: 615-115

Rezervisane karte mogu se preuzeti do 08. februara.

Autorski hit BrankaĐurića – Đure, ”Đurologija”, trenutno je najgledanijapredstava u celom regionu, a išire. Naime, ”Đurologiju” je u poslednje 3 godine pogledalo preko 200 000 ljudi,na svim prostorima, od Evrope do Australije, a samo u Beogradu preko 30.000 ljubitelja dobre komedije.

Popularni Đura je gostovao u celom ex YU regionu, Australiji, Kanadi, SAD, zemljama zapadne Evrope i Skandinavije. U svim gradovima i mestima u kojima je predstavljena, ”Đurologija” je izazvala velikii nteres javnostite se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ”Top listanadrealista” i ”Audicija” , ”Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opetp repoznatljivog Đurukoji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca I izaziva salve osmeha na licima.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmejava, ali i nervira u današnjem životu. ”Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojimagovorim.Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistifikujemi sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osećaje imam, o čemu razmišljam, šta me dekoncentriše, itd.” kažeĐuro.

Sve one koji dosada nisu uspeli doći kod Đure po veliku dozu smeha, obaveštavamo da će popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom, premijerno nasmejavati publiku, u SremskojMitrovici, u Pozorišti Dobrica Milutinović, 14.Februara od 20:00h

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here