Naslovna Srem Ruma Dušan Ljubišić postao član Glavnog odbora SNS

Dušan Ljubišić postao član Glavnog odbora SNS

PODELI
Foto: Sremske vesti

Dušan Ljubišić postao član Glavnog odbora SNS

Danas je u Beogradu održana Skupština Srpske napredne stranke.

Skupštinom predsedava lider SNS Aleksandar Vučić, koji je članovima stranke predstavio izveštaj o radu.
Na početku obraćanja rekao je da će pokušati da realno sumira rezultate koji su postignuti i ukaže na probleme sa kojima se stranka suočavala. Članovi stranke dočekali su predsednika Vučića aplauzom kada je ulazio u halu.

Skupština SNS održava se iza zatvorenih vrata, a na njoj su prema dnevnom redu razmatrana i usvojena i politička načela te stranke.
Politički program SNS-a, odnosno načela političkog delovanja imaju 10 tačaka koje se odnose na stalno jačanje ukupne društvene stabilnosti Srbije, samostalnost zemlje, vođenje spoljne politike, odnosno politike izgradnje prijateljstva sa susedima i jačanja saradnje u međunarodnoj zajednici.
Takođe, načela se odnose i na ekonomiju u fokusu politike SNS, zatim demografski oporavak zemlje, obrazovanje kao temelj ubrzanog napretka i razvoja Srbije, očuvanje srpske kulture, jezika i identiteta, nultu toleranciju prema organizovanom kriminalu i korupciji, čistu i zdravu Srbiju i razvoj kulture političkog dijaloga u društvu.

Kako Sremske vesti saznaju, šef Izbornog štaba Srpske napredne stranke u Rumi Dušan Ljubišić danas je postao član glavnog odbora SNS.
Dušan Ljubišić obavlja funkciju načelnika opštinske uprave u Rumi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here