Naslovna Dogadjaj Dvadeset tri medalje u Šapcu

Dvadeset tri medalje u Šapcu

PODELI
Foto: sirmiuminfo

Šabac. Proteklog vikenda u Šapcu je održan tradicionalni Gospojinski miting za pionire svih uzrasta. Atletičari Sirmiuma ponovo su bili uspešni i osvojili 23 medalje.

Uroš Petrović je bio drugi u skoku u dalj i u trci na 200 m, njegova sestra bliznakinja Mina Petrović je bila druga u skoku u dalj, dve medalje je osvojila Dunja Josimović u trkama na 60 i 200 m, Ognjen Tubić je došao do srebra u skoku u dalj, Teodor Stojkoć je osvojio zlato na 200 i srebro na 60 m, Dejan Mojsin je osvoji srebro na 200 m, Stefan Đonić je bio zlatni na 300 dok je na 60 osvojio bronzu, Strahinja Čikić je na 60 m stigao do srebra, luka Krnjević je treći u bacanju vorteksa, Anja Čančarevic dve medalje zlato u kugli i srebro u vorteksu, Milica Lukić zlatna na 600 m, šampionka je bila i Tamara Prekajac na 6o m, Vanja Milanović dva zlata na 100 i 300 m, Dušan Lazić prvi na 100 i drugi na 300 m, Vuk Šuman je trijimfovao na 300 m dok je u istoj disciplini Marko Morak osvojio bronzu.

„Ove medalje su za srećan put našoj šampionki DraganiTomašević koja je odputovala na prvenstvo sveta u Dohu sa ponoson,” ističe trener Goran Pavlović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here