Naslovna Posao Dvanaest godina poslovanja IGB automotive u Inđiji

Dvanaest godina poslovanja IGB automotive u Inđiji

PODELI
Foto: ekapija

U prisustvu predstavnika državnih, privrednih i ekonomskih institucija i brojnih zvanica iz zemlje i inostranstva, kompanija IGB Automotive comp Inđija obeležila je u četvrtak, 26. avgusta, dvanaest godina uspešnog poslovanja na teritoriji opštine Inđija.

Svečanosti su prisustvovali menadžment kompanije IGB Automotive comp u Srbiji, savetnik predsednika Republike Srbije gospodin Jerg Heeskens, šef privrednog odeljenja Ambasade Republike Nemačke u Beogradu gospođa Anne Kristin Piplica, predstavnici Razvojne agencije Vojvodine i predstavnici Opštine Inđija.

U ime kompanije IGB dobrodošlicu prisutnima poželeo je generalni menadžer kompanije gospodin Dalibor Berić.
– Kompanija IGB Automotive slavi dvanaestu godinu uspešnog poslovanja u Srbiji. U prethodnoj godini ostvarili smo rekordnu proizvodnju i ostali lider u okviru grupacije I.G.Bauerhin GmbH kojoj pripadamo.

Naš proizvodni pogon u Inđiji usklađen je najvišim standardima u auto industriji, te je naša kompanija garant kvaliteta svim našim kupcima i proizvođačima automobila u Evropi – rekao je Berić.
Prema njegovim rečima, spremnost da se prilagode zahtevima tržišta i očekivanjima brojnih kupaca kroz konstantnu edukaciju i obuku naših zaposlenih, jedan je od razloga za dosadašnji veliki uspeh kompanije u Srbiji.
– Ponosan sam što sve ove godine i svaki svoj dan delim sa celokupnim IGB Automotive timom iz Srbije, koji kao i ja, našu kompaniju smatra svojim drugim domom. Poštovanje, poverenje, posvećenost, konstantno usavršavanje, treninzi i obuke su vrednosti na kojima od osnivanja insistiramo. A naši zaposleni, lojalni, pouzdani i sigurni u svoju egzistenciju, i posvećeni kompaniji – najvažnija karika u čitavom proizvodnom procesu.

On je istakao da su danas očekivanja kupaca zahtevnija, a ulaganje u razvoj i inovacije ključ daljeg napretka.
– Sa osvrtom na prethodni period i rezultate koji su za nama, zajednički danas stvaramo ono što nam dolazi sutra. Verujem u uspeh.Verujem u naš IGB Automotive tim iz Srbije. U sve nas zajedno, u našu odlučnost, preduzimljivost i timski rad, da sebi i svojim porodicama obezbedimo sigurnu budućnost – rekao je Berić.

Javnosti su se obratili i gospodin Joerg Heeskens, savetnik Predsednika RS, zatim šef privrednog odeljenja Ambasade Savezne Nemačke Republike u Srbije u Beogradu gospođa Anne Kristin Piplica i gospodin Dragoljub Trifunović ispred Opštine Inđija, navodi se u saopštenju kompanije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here