Naslovna Dogadjaj Dvanaest medalja za Sirmium

Dvanaest medalja za Sirmium

PODELI
Foto: sirmiuminfo

Kruševac/Novi Sad. Sa dva značajna takmičenja održana proteklog vikenda atletičari Sirmiuma vratili su se sa pregršt medalja.

U Kruševcu na prvenstvu Srbije za mlađe pionire Anja Čančarević osvojila je srebrnu medalju u bacanju kugle i tako najavila velike mogućnosti u ovoj disciplini u vremenu koje dolazi.

Prijatno iznenadjenje priredio je Luka Prekajac koji je u disciplini bacanje diska osvojio bronzanu medalju.

Iz Novog Sada sa prvenstva Vojvodine juniori Sirmiuma vratili su se sa 10 medalja. Nemanja Jorgić je pobedi na 100 m dok je u trci na 400 m bio drugi.

Sara Kiš se oprobala u skoku u dalj i bila treća u svom prvom nastupu u ovoj disciplini dok je u trci na 400 m osvojila bronzanu medalju.

Mina Dasović je bila zlatna u bacanju koplja dok je u bacanju kugle bila treća.

Sjajna je bila još uvek pionirka Vanja Milanović koja je nova prvakinja Vojvodine na 100 m dok je u trci na 400 m za samo tri stotinke bila druga.

Aleksandar Sekulić je bio treći u trci na 400 m. oduševila je muška štafeta Sirmiuma pobedom i zlatnom medaljom, a nastupala je u sastavu: Marko Morak, Aleksandar Sekulić, Dušan Lazić i Nemanja Jorgić.

lep uspeh za Sirmium i sport u Sremskoj Mitrovici .

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here