Naslovna Hronika Dve verzije egzekucije u Vrdniku

Dve verzije egzekucije u Vrdniku

PODELI

Nemanja G. (37) iz Beograda likvidiran je u četvrtak oko 23 časa u apartmanu „Platan“ u Vrdniku, ispod padina Fruške gore.

Ubica, za kojim policija još uvek traga, kako se pretpostavlja, došao je zemljanim putem koji vodi do privatnog poseda. Nastavio je put do brvnare gde je Nemanja boravio sa suprugom Danijelom i iz vatrenog oružja, pred njom, usmrtio ga je na licu mesta.

Prema nezvaničnim informacijama, ubica je u četvrtak uveče pokucao na vrata brvnare u kojoj su bili Nemanja i Danijela. Žena je otvorila, a kada je Nemanja video ko ulazi – skočio je sa kreveta i odgurnuo je u stranu. Tada je došlo do rvanja dvojice muškaraca, a onda je ubica izvadio pištolj i likvidirao ga.

Prema drugoj verziji događaja, par je otvorio vrata apartmana zbog vrućine. Nemanja G. je sedeo na krevetu i gledao TV.

– Ubica sa kačketom je ušao i odgurnuo Danijelu koja je „odletela“ do kuhinje. U istom trenutku Nemanja G. je ustao s kreveta, njih dvojica su se koškala i čuo se pucanj – kaže naš izvor.

Ono što se tokom uviđaja moglo čuti na licu mesta jeste da ubica pripada novosadskom kriminalnom miljeu. Prema nezvaničnim saznanjima i operativnim informacijama MUP, i Nemanja G. je dovođen u vezu sa jednim od kriminalnih klanova u Vojvodini, kao i sa Alenom Kurinom.

Vest o ubistvu potresla je vlasnicu apartmana u kom se dogodio zločin.

– Oni su u sredu došli i trebalo je u petak ujutru da napuste sobu – priča vlasnica apartmana. – Njegova supruga je ovde čest gost sa decom, ali sada je prvi put došla sama sa Nemanjom. Uveče je upala u moju kuću koja je udaljena nekoliko metara od apartmana i rekla da pozovem policiju.

Foto: mitrovica.info

Automobil kojim su se dovezli supružnici stajao je u petak na parkingu ispred apartmana i forenzičari su ga detaljno pregledali. 

Povodom ubistva oglasio se i Đura Mandić, načelnik PU Sremska Mitrovica:

– Policija intenzivno traga za osobom koja je u privatnom apartmanu u Vrdniku kod Iriga hicima iz vatrenog oružja ubila N. G. (37). Pripadnici MUP u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju sve mere i radnje kako bi slučaj bio što pre rasvetljen, a počinilac uhapšen.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here