Naslovna Srem Pećinci Dvostruka pobeda sekača iz Kupinova

Dvostruka pobeda sekača iz Kupinova

PODELI
Foto: Opština Pećinci

KUPINOVO – U Vrnjačkoj Banji je od 30. avgusta do 2. septembra, u organizaciji JP Srbija Šume, održan drugi deo Državnog prvenstva motornih sekača, a sveukupni pobednik prvenstva je Milan Zujić sekač Šumske uprave Kupinovo.

Prvi deo prvenstva održan je u junu na Deliblatskoj peščari u organizaciji JP Vojvodina Šume kada je prvo mesto u ukupnom plasmanu osvojio takođe sekač iz Kupinova.

Sabiranjem bodova sa oba takmičenja Milan Zujić je ostao na prvom mestu, ali i povećao prednost u odnosu na kolegu iz Vojvodina Šuma Ljubana Žilića, koji je i u prvom delu prvenstva bio na drugom mestu, dok je treće mesto zauzeo Marko Nešković iz Srbija Šuma.

Kako je rekao Zujić, kapiten ekipe Vojvodina Šuma i reprezentacije Srbije, s obzirom da su prva dva mesta pripala sekačima iz Vojvodina Šuma, a da je selektor tima je Ivan Tomašević, šef Šumske uprave Kupinovo, koji je ujedno i tim lider ekipe Srbije, pobeda je dvostruka, zaslužena i velika.

“Velika je čast i odgovornost sada na nama, s obzirom da nas sledeće godine očekuje Svetsko prvenstvo motornih sekača u Estoniji. Krajem meseca idemo na pripreme u Sloveniju, gde se od 29. avgusta do 2. oktobra održava Državno prvenstvo republike Slovenije. Mi ćemo učestvovati revijalno, baš kao što su i oni bili kod nas na oba dela našeg takmičenja” – rekao je Zujić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here