Naslovna Srem Ruma Ekipa podmlatka Crvenog krsta Ruma prva na Pokrajinskom takmičenju u pružanju prve...

Ekipa podmlatka Crvenog krsta Ruma prva na Pokrajinskom takmičenju u pružanju prve pomoći i RPPOS

PODELI

Pokrajinsko takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda, oboljenja i stanja povređenih je održano u Sremskoj Mitrovici u subotu, 1. juna, uz učešće 800 mladih volontera iz 25 opšina Vojvodine.

Crveni krst Ruma je učestvovao u sve tri takmičarske kategorije: ekipom omladine u pružanju prve pomoći, ekipom podmlatka u pružanju prve pomoći i ekipom realističkog prikaza povreda, oboljenja i stanja povređenih. Volonteri Crvenog krsta su na više punktova demonstrirali znanja i veštine u pružanju prve pomoći.
Na Pokrajinskom takmičenju u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda oboljenja i stanja naše ekipe zauzele su sledeća mesta:

Ekipa podmlatka 1. mesto u konkurenciji 24 ekipa
Ekipa omladine 5. mesto u konkurenciji 16 ekipa
Ekipa RPPOS 3. mesto u konkurenciji 9 ekipa

Ekipe podmlatka u pružanju prve pomoći i ekipa realističkog prikaza povreda, oboljenja i stanja povređenih Crvenog krsta Novog Sada su se plasirale na Državno takmičenje, koje će se održati krajem septembra 2019. godine.
Crveni krst Ruma se zahvaljuje svim volonterima, ukupno 45 učenika osnovnih i srednjih škola i mladih volontera Crvenog krsta Ruma, koji su učestvovali u oragnizaciji i realizaciji ovog takmičenja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here