Naslovna Srem Ruma Ekskluzivno saznajemo: Postavljen novi direktor Gerontološkog centra u Rumi

Ekskluzivno saznajemo: Postavljen novi direktor Gerontološkog centra u Rumi

PODELI
Foto: Sremske vesti

RUMA – Kako Sremske vesti ekskluzivno saznaju, danas na sednici Pokrajinske vlade jednoglasnom odlukom za direktora Gerontološkog centra “Srem” u Rumi postavljen je Vojislav Mioković.

Mioković dolazi na mesto dr Zorana Slavujevića, koga su danas takođe jednoglasno, članovi Pokrajinske vlade postavili na mesto direktora Doma zdravlja u Rumi.

Doktora Slavujevića na mesto direktora Doma zdravlja kandidovalo je uspešno upravljanje Gerontološkim centrom “Srem” usled veoma teškog perioda kada je ceo svet, pa tako i našu opštinu zahvatila pandemija korona virusa.

Gerontološki centar “Srem” je prepoznat kao ustanova koja je među najbolje ocenjenima kada je briga i zdravlje korisnika u pitanju, ustanova gde se za najstarije građane naše zemlje uvek traži mesto više.

Dr. Slavujević je specijalista ortopedske hirurgije sa traumatologijom. Od 2013. godine bio je pomoćnik direktora Opšte bolnice u Šapcu, nakon čega preuzima upravljanje Gerontološkim centrom “Srem”.

Govori ruski, nemački i engleski jezik, a Medicinksi fakultet završio je 2003. godine u Beogradu.

Novi direktor Gerontološkog centra “Srem”, takođe ima zavidnu biografiju. Pored toga što je mlad čovek, poštovan u lokalnoj zajednici, Vojislav Mioković je master sociologije sa prosečnom ocenom 9.5.

Od 2013. godine zaposlen je u Centru za socijalni rad gde je obavljao razne odgovorne funkcije da bi 2019. dobio poverenje da sa mesta direktora vodi ovu ustanovu sve do kraja 2020. godine, kada postaje vršilac dužnosti direktora Ustanove za pružanje usluga socijalne zaštite “Solidarnost” u Rumi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here