Naslovna Srem Ruma Ekskluzivno saznajemo: Smenjena direktorica Doma zdravlja u Rumi. Otkrivamo ko je novi...

Ekskluzivno saznajemo: Smenjena direktorica Doma zdravlja u Rumi. Otkrivamo ko je novi direktor

PODELI

Kako Sremske vesti ekskluzivno saznaju, danas na sednici Pokrajinske vlade jednoglasnom odlukom smenjena je Jelena Stojanac Mračević, dosadašnja direktorica Doma zdravlja u Rumi.


Na njeno mesto, takodje jednoglasno, članovi Pokrajinske vlade izglasali su dr. Zorana Slavujevića, dosadašnjeg direktora Gerontološkog centra “Srem” u Rumi.


Doktora Slavujevića na mesto direktora Doma zdravlja kandidovalo je uspešno upravljanje Gerontološkim centrom “Srem” usled veoma teškog perioda kada je ceo svet pa tako i našu opštinu zahvatila pandemija korona virusa. Gerontološki centar “Srem” je prepoznat kao ustanova koja je medju najbolje ocenjenima kada je briga i zdravlje korisnika u pitanju, ustanova gde se za najstarije gradjane naše zemlje uvek traži mesto više.


Dr. Slavujević je specijalista ortopedske hirurgije sa traumatologijom. Od 2013. godine bio je pomoćnik direktora Opšte bolnice u Šapcu, nakon čega preuzima upravljanje Gerontološkim centrom “Srem”. Govori ruski, nemački i engleski jezik, a Medicinksi fakultet završio je 2003. godine u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here