Naslovna Intervju EKSKLUZIVNO ZA SREMSKE VESTI: Turski predstavnik kompanije “Yayla” za Balkan Beret Išašir...

EKSKLUZIVNO ZA SREMSKE VESTI: Turski predstavnik kompanije “Yayla” za Balkan Beret Išašir o MOTELU “UZELAC” U RUMI (FOTO)

PODELI

Turski investitor “Yayla” uzeo je u zakup rumski Motel “Uzelac”. Turska kompanija planira velika ulaganja, kako bi rumski motel ponovo zasijao punim sjajem. Radovi će se sprovoditi u tri faze i biće uloženo nešto preko pola miliona evra.

Tim povodom predstavnik kompanije “Yayla” za Balkan Beret Išašir u razgovoru za  Sremske Vesti, naveo je šta sve obuhvata pomenute radove, šta je to što posetioce očekuje i kako će Motel “Uzelac” izgledati po završetku radova. Prenosimo vam slikom i tekstom…

Motel “Uzelac”

Turski investitor “Yayla” planira velika ulaganja, kako bi rumski Motel ponovo zasijao u punom sjaju. Šta je u planu?

-U dogovoru sa Brankom Uzelac vlasnikom Motela, planiramo zajedničko investiranje u 3 faze i to: 

 I  faza: renoviranje, sređivanje i dorada svega postojećeg

II faza: otvaranje renovirane svečane sale, keteringa i kuhinje

III faza: pojedinačno sređivanje svih soba u motelu (higijensko krečenje i ostalo).

Ulazni hol

 Ugovor o zakupu Motela “Uzelac”  je sklopljen. O kojem vremenskom periodu je reč?

-Ugovor je sklopljen na 3 godine, uz mogućnost produženja trajanja istog ukoliko bude postojao obostrani interes ugovornih strana.

Letnja bašta

Predstavnik turske kompanije je napomenuo da “Yayla” ulaže kapital u više različitih delatnosti. Ovaj investitor u Srbiji već ima nekoliko turskih restorana pokraj auto-puteva, a bavi se i poljoprivredom u Sremu i uložiće sredstva i u prehrambenu industriju.

Izgled sobe

Da li su radovi već počeli i kojom dinamikom će da se odvijaju?

-Da, radovi su počeli, ali s obzirom da se bliži i početak sezone, radimo ubrzano na realizaciji I faze, a to je, podsećam – renoviranje, sređivanje i dorada svega postojećeg. Trudićemo se da rešimo I fazu u što kraćem roku!

Kupatilo
Restoran

Pomenuli ste da ne želite da propustite ovogodišnju turističku sezonu. Šta posetioci mogu da očekuju u Motelu “Uzelac” do oktobra, koliko traje sezona?!

-Upravo zbog sezone i naši radovi odvijaće se ubrzano. Planovi su nam da tokom sezone rade bazeni, restoran, u kome će biti zastupljena srpska i turska kuhinja, a za pripremu turskih specijaliteta imaćemo zaposlene ljude iz Turske.

 

Bazen za odrasle
Dečji bazen

 

ŠANSA ZA POSAO

Naš je plan da zaposlimo 25-30 ljudi različitih profila (konobari, kuvari, sobarice, spremačice, recepcioneri, čuvari), i ovim putem želimo da informišemo sve koji su bez zaposlenja u tom delu Srbije, da lično dođu u Motel na razgovor svakog radnog dana u periodu od 12.00h- 16.00h, zaključuje razgovor Beret.

Autor: Jelena Milošević

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here