Naslovna Kultura Energetski najsnažnije mesto na planeti – Rtanj!

Energetski najsnažnije mesto na planeti – Rtanj!

PODELI
Foto: Balkan Trip

Istočna Srbija važi za jedno od glavnih čvorišta magije i paranormalnih događaja, te nije ni čudo što je baš ovde smešteno od najmističnijih čuda – Rtanj.

Ova planina poznata je po svom piramidalnom obliku za koji je Artur Klark, autor “Odiseje u svemiru” tvrdio da je piramida vanzemaljske civilizacije koju su meštani odavno spremni da ugoste ukoliko se pojave pripadnici iste.

Pored toga ona je gravitaciono čudo i avioni izbegavaju da je preleću. Na Rtanj se sjatilo dosta ljudi iz celog sveta bežeći od neuspele apokalipse u decembru 2012.

Ekipa emisije “Lepše od Pariza”, koju možete pratiti na televiziji Balkan Trip, otišla je na ovu planinu da se i sama uveri da li su sve silne legende o Rtnju istina.

Ovde ih je dočekao Bojan Radisavljević iz planinarskog kluba Šiljak koji ih je odveo do mesta zvanog Svetilište, koje je energetski najsnažnije mesto na planeti.

-“Kako se osećaš?” Upitao je voditelja.

-“Osećam neko trnjenje”, odgovorio je, a zatim upitao: “Kako naučnici objašnjavaju ovaj fenomen?”

-“Jednostavno”, rekao je Bojan,”Rtanj zbog svog samog oblika piramide skuplja energiju i normalno je sa postoje mesta gde ta energija izlazi.”

Dodao je da je samo Svetilište veoma blagotvorno i da deluje opuštajuće na ljude.

Voditelj je upitao Bojana da li su paranormalne priče o Rtnju istinite, na šta je Bojan ostao zagonetan: “Svašta se viđa i noću i danju.”

Bojan je ispričao kako na vrhu Rtnja postoji rupa u koju su meštani ubacili dva štapa. Jedan je potom pronađen u vrelu Mlave, a drugi u Crnom Timoku, a to je samo jedan mali delić slagalice zvane Rtanj.

Šta je još Radisavljević otkrio o ovom fenomenu istočne Srbije pogledajte u prilogu:

Misterije su deo naših života od kad je sveta i veka, a Balkan Trip i Telekomova mreža kablovskih kanala su tu da vam iste rasvetle i približe. Bili zemaljci ili vanzemaljci, preporučujemo vam da istražite šta su sve spremili za vas.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here