Naslovna Dogadjaj EXIT fondacija učestvuje na međunarodnoj muzičkoj konferenciji PIN u Skoplju

EXIT fondacija učestvuje na međunarodnoj muzičkoj konferenciji PIN u Skoplju

PODELI
Foto: exitfondacija.org

EXIT fondacija biće deo osmog izdanja međunarodne muzičke konferencije i showcase festivala PIN, koji se održavaju do subote 27. novembra u Omladinskom kulturnom centru (MKC) u Skoplju.

Fondacija će na PIN konferenciji učestvovati na tri panela: „Don’t worry, be HEMI“, „Bridge is MOST!“ i „Stayin’ Alive“.

Konkurs U okviru projekta „HEMI“ (Hub za razmenu muzičkih inovacija) i njegovog programa za talentovane muzičare, u petak 26. novembra od 12 časova u filmskoj sali Frosina Omladinskog kulturnog centra biće održan panel „Don’t worry, be HEMI“.

Na panelu će biti reči o „HEMI“ muzičkim nagradama i samom konkursu na koji se ove godine odazvalo više od 250 izvođača.

HEMI“ projekat predstavljaju deset partnera iz devet zemalja, a nemanjen je talentovanim muzičarima koji su spremni da razviju međunarodnu karijeru i kojima je cilj da dođu do novih tržišta i publike.

Na panelu će biti predstavljeno i pokretanje novog konkursa „HEMI“ muzičke nagrade (HMA) za 2022, koji je prilika za umetnike i profesionace iz oblasti muzičke industrije, koji dolaze iz Češke, Estonije, Grčke, Mađarske, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Srbije i Slovenije.

Panel „Don’t worry, be HEMI“ moći će da se prati i onlajn putem prenosa na zvaničnim Facebook stranicama Fondacije EXIT, EXIT festivala i PIN konferencije. 

EXIT festival će sledećeg leta biti domaćin specijalnog događaja koji će biti posvećen projektu „MOST“ i muzici sa Balkana.

U okviru Exita biće održana konferencija na kojoj će učestvovati više od 100 delegata iz zemalja širom Evrope. Muzičari koji budu odabrani na konkursu za izvođače world music žanra imaće priliku da nastupe na festivalu u okviru showcase-a, kao i da prisustvuju brojnim treninzima iz oblasti menadžmenta benda i stvaranja umetničkog portfolija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here