Naslovna Kultura Exit pokreće festival i u Makedoniji

Exit pokreće festival i u Makedoniji

PODELI

Festival Exit je u petak najavio pokretanje festivala i u Makedoniji, planiranog za 2023. godinu. Njemu će prethoditi velika Get EXITed žurka 7. septembra u Strumici koja će u ovaj makedonski grad dovesti niz poznatih internacionalnih i regionalnih muzičkih zvezda.

Cela lista izvođača i lokacija biće objavljeni uskoro, kao i početak prodaje prvog kontingenta ulaznica.

Novim festivalom Exit će u 2023. ojačati svoju već brojnu festivalsku porodicu na čak deset članova u osam država i učvrstiti svoju poziciju najveće festivalske grupacije Jugoistočne Evrope.

Jedinstveni koncept Get EXITed muzičkog događaja predstavljen je na preš konferenciji u Strumici, na kojoj su se brojnim okupljenim medijima obratili gradonačelnik Strumice, Kosta Kostadinov i predstavnici Exit festivala.

“Get EXITed stiže 7. septembra u Strumicu! Obećavamo puno druženja, dobre muzike i lepih iznenađenja. Pozivam sve narode Balkana da dođu u Strumicu, da zajedno otvorimo jedno lepo i veliko poglavlje našeg otvorenog Balkana” kaže gradonačelnik Strumice, Kosta Kostadinov.

“Od samog osnivanja Exita postoje jake veze između Makedonije i našeg festivala, koje održavamo već dve decenije, a sada je vreme da i mi svratimo kod vas! Budući da su spone između naših zemalja neraskidive, upravo zbog istorije i zajedničke kulture, veoma nam je drago što se porodici Exit događaja napokon pridružuje i Makedonija, a početak ove saradnje je upravo veliki Get Exited muzički događaj u septembru u Strumici. Jedna od osnovnih vizija ovog projekta je uvod u kreiranje novog makedonskog festivala sledeće godine, koji će postati nova važna turistička atrakcija Balkana” poručili su iz Exit tima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here