Naslovna Srem Inđija „Fabrika ideja”

„Fabrika ideja”

PODELI

„Fabrika ideja” – radionica o društvenom preduzetništvu održaće se u inđijskom Startit centru u utorak, 3. aprila, u 18 sa ciljem da mlade upozna sa konceptom društvenog preduzetništva.

Zainteresovani će učešćem u radionici „Fabrika ideja“ saznati više o njegovoj suštini, o tome zašto je važno i terminologiji koja se koristi. Zamisao je da se zajedničkim snagama mapiraju problemi u okruženju i upusti u proces pronalaska ideje za pokretanje društvenog preduzeća koje će mapirane probleme adresirati na inovativan način, a od vas načiniti društvenog preduzetnika.

Fokus ove radionice jeste na potencijalu mladih da stvaraju promene, ali je isto tako otvorena za sve aktivne i zainteresovane građane i građanke, bez obzira na godine.

Ovaj događaj je deo serije radionica na temu društvenog preduzetništva koje se održavaju u Inđiji i koje mogu poslužiti kao uvod i koristan trening za takmičenje Social Impact Award. Radionica će se održati u utorak, 3. aprila sa početkom u 18 časova u prostorijama inđijskog Startit centra, na adresi Vojvode Stepe 2.

Prisustvovanje radionici je besplatno, a za nju se prijavljuje popunjavanjem kratkog formulara na internet sajtu Startit centra.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here