Naslovna Sport FK Radnički počeo pripreme za prolećni deo sezone

FK Radnički počeo pripreme za prolećni deo sezone

PODELI
Foto: mojgradsm.rs

SREMSKA MITROVICA – FK Radnički iz Sremske Mitrovice startovao je sa pripremama za prolećni deo sezone. Tim povodom u prostorijama kluba održana je konferencija za medije, na kojoj je govorio novi trener kluba Dejan Nikolić.

Dejan Nikolić je prethodno trenirao Žarkovo, Kolubaru kao i Radnički iz Kragujevca.

Trener FK Radničkog Dejan Nikolić je rekao: Pre svega bih vas pozdravio, od danas sam trener Radničkog. Dosta lepog sam čuo o ovom klubu, situacija sigurno i na tabeli i kroz neko takmičenje je dosta donelo neizvesnosti ove godine, zato što se dve trećine klubova bori za plej-of. Sigurno nas očekuje teško proleće, ali mi kao klub i ovi momci kao igrači daće svoj maksimum da ispunimo svoje ambicije kluba, a to je sigurno da se nađemo u plej-ofu, da u završnicu sezone uđemo mirnije i da ti igrači pre svega i klub rade na svojoj promociji i da nastave u nekom dobrom ritmu, kakav je bio i do sada.

-Prvu ligu prilično dobro poznajem, u ovom momentu nam je najbitnije da dobro odradimo pripreme i da se dobro spremimo, uz neka pojačanja koja će nam doneti kvalitet i ono što nam treba, kako bi ostvarili svoje ambicije sa dobrim igrama i plasmanom. Sa pravim radom krećemo od ponedeljka. Imamo dosta igrača i imaćemo dovoljan broj treninga i odigraćemo sedam osam utakmica, gde će svi dobiti svoju šansu. Trebalo bi krajem meseca da idemo na pripreme u toplije krajeve i učinićemo da iskoristimo ovo na najbolji način i da uđemo spremni u prolećni deo i da ostvarimo našu ambiciju a to je plej-of, dodao je trener Nikolić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here