Naslovna Dogadjaj FOAMFEST: Ilija Djoković i Angella na Promo RAVE Party-ju na Borkovcu

FOAMFEST: Ilija Djoković i Angella na Promo RAVE Party-ju na Borkovcu

PODELI

Dok čekamo Foam Fest 21.jula, vreme ćemo prekratiti jednim dobrim zagrevanjem uz fantastičnog Iliju Đokovića i Angellu, mladu techno damu koja nam dolazi iz Skoplja. Uz njih đuskamo na Foam Fest Promo Rave Party-ju u subotu 7. jula, na Bazenu Borkovac u Rumi.

Ilija Đoković jedno je od najaktuelnijih i najtraženijih imena domaće techno scene. Publika ga smatra pravim osveženjem i jednim od najperspektivnijih di-džejeva i producenta kod nas. Karijeru je započeo 2010. godine, a prekretnicu je predstavljalo izdanje za Phobiq, kao i uspešna saradnja sa izdavačkom kućom Monike Kruz – Terminal M. Podršku su mu pružile i svetske zvezde elektronske muzike: Adam Beyer, John Digweed, Pan-Pot, UMEK, Hernan Cattaneo, Victor Ruiz, Fabio Florido, Sam Paganini i Cristian Varela. Izdanja na izdavačkim kućama kao što su Tronic, Terminal M ili Filth on Acid su bez sumnje utvrdili njegov kvalitet i doprineli porastu internacionalnih bukinga. Nedavno je debitovao u čuvenom londonskom klubu Egg, a tokom leta čekaju ga gig-ovi na festivalima širom Srbije i regiona. Ilija je delio pult sa najvećim zvezdama elektronske scene, a neka od njih su: Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Solomun, Dixon, Loco Dice i Matador, a u subotu, 7. jula, pridružiće mu se Angella, perspektivna i mlada di-džej zvezda u usponu, iz Makedonije. Domaća publika je nedavno imala priliku da je upozna, na Serbia Color Festivalu (Rejv u šumi), gde je , pored Ilije, nastupala i Lea Dobričić. Kao što je ranije najavljeno, Angellu ćete još imati priliku da vidte i na Foam Fest-u, gde je zadužena za closing DJ set. Kao lokalna podrška, i u ulozi domaćina, nastupiće poznati rumski dj – Krajm. On će biti zadužen da dobro zagreje atmosferu pred nastup gostujućih dj zvezda.

Cena karte za Foam Fest Promo Rave Party  u pretprodaji iznosi 300 dinara, dok će na ulazu biti 500 dinara. Pretprodajna mesta: Butik Gold i Bazen Borkovac u Rumi i Butik Gold u Sremskoj Mitrovici.

Deveto izdanje Foam Festa održaće se u subotu, 21. jula na Sportskim terenima Breg u Rumi. Moćni ženski line-up predvode Viktoria Metzker, Dea Tosh, Lea Davogić, Angella, Una Adrea uz specijslanu gošću Mimi Mercedez. Karte su u prodaji preko GIGS TIX , Eventim Serbia i DD Tickets prodajne mreže, kao i u svim WinWin radnjama širom zemlje po ceni od 749 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here