Naslovna Srbija Fondacija Univerexport dobitnik priznanja za doprinos obrazovanju i vaspitanju

Fondacija Univerexport dobitnik priznanja za doprinos obrazovanju i vaspitanju

PODELI

Fondacija Univerexport dobitnik je Svetosavske nagrade za doprinos obrazovanju i vaspitanju. 
Već u prvoj godini svoga osnivanja Fondacija je realizovala nekoliko projekata, a priznanje je stiglo za projekat „Preduzetne škole” koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, gde se u zajedničkom poduhvatu daje odgovor na izazov u kojem deca sve što nauče, primenjuju kreativno i produktivno. 

Dobijanje Svetosavske nagrade za Fonaciju Univerexport je od velikog značaja, ne samo iz razloga posebnosti same nagrade, već nedvosmisleno govori i o doprinosu Fondacije kvalitetnom obrazovanju dece, što je bila namera i zvezda vodilja u misiji i viziji Fondacije koja je osnovana u prvim mesecima 2017. godine.

„Dobijanje ove nagrade potvrda je svih naših nastojanja kojima smo se vodili od početka osnivanja Fondacije kada smo se okrenuli ka deci, osloncima našeg razvoja i našim pogledima u budućnost. Obrazovanje je neizostavni deo, najvažnija karika u odrastanju.” rekla je Olivera Ćirković, direktor Fondacije Univerexport, čiji osnivač je kompanija Univerexport, najveći domaći maloprodajni lanac koji je već 27 godina sastavni deo ovog tržišta.

Tradicionalnu Svetosavsku nagradu dodeljuje Ministarstvo prosvete, nauke I tehološkog razvoja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here