Naslovna Srem Ruma Formiran Savet roditelja Opštine Ruma

Formiran Savet roditelja Opštine Ruma

PODELI

Savet roditelja Opštine Ruma oformljen je u Osnovnoj školi „Veljko Dugošević”. Konstituisanju opštinskog saveta roditelja prisustvovali su predstavnici osnovnih i srednjih škola Rume, kao i predstavnici Predškolske ustanove “Poletarac”.

Ispred Opštine Ruma konstituisanju Saveta prisustvovao je šef Odeljenja za društvene delatnosti Svetislav Damjančuk, koji je rekao da je Opština Ruma spremna na saradnju sa opštinskim savetom roditelja kao i da je lokalna samouprava do sada izdvajala značajna sredstva u cilju poboljšanja kvaliteta usluga boravka i rada učenika i prosvetnih radnika. Takođe su izdvojena značajna sredstva za prevoz učenika i organizaciju kulturno- sportskih takmičarskih aktivnosti, kako na teritoriji Opštine Ruma tako i na pokrajinskim i republičkim takmičenjima. Dogovoreno da se za sledeći sasatanak saveta koji će se održati u prvoj polovini marta, uradi plan i program rada opštinskog saveta roditelja.

Damjančuk je rekao i da će Opština Ruma nastaviti, u skladu sa svojim nadležnostima, da ulaže u škole i da stvara što bolje uslove za učenike i profesore.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here