Naslovna Hronika (FOTO) Ovo je profesor iz Beočina, koji je seksualno uznemiravao učenice

(FOTO) Ovo je profesor iz Beočina, koji je seksualno uznemiravao učenice

PODELI

Policija  je uhapsila Savu N. (56), nastavnika fizike i tehničkog obrazovanja u OŠ “Jovan Popović” u mestu Susek u opštini Beočin, zbog sumnje da je polno uznemiravao tri učenice. Kako Srpski telegraf saznaje.

Njega je prijavio direktor škole Ilija Pešić, kojem su se učenice požalile na nastavnika početkom septembra ove godine.

Iskaz

Direktor slučaj nije prijavio odmah, već je po nalogu Školske uprave u Novom Sadu otišao u policiju.

– Nastavnik je navodno od septembra 2016. do kraja septembra ove godine uznemiravao T. V. (12), J. G. (13) i M. S. (14), koje su u pratnji staratelja i psihologa dale iskaz u policiji – navodi naš izvor.

Prijatelji i porodica osumnjičenog nastavnika tvrde da je sve namešteno.

– U toku su izbori za novog direktora, a Sava je jedan od protivkandidata sadašnjem direktoru. Zbog toga Pešić čini sve kako bi eliminisao konkurenciju – tvrde Savini rođaci i prijatelji i dodaju da će učiniti sve kako bi dokazali njegovu nevinost.

– Sve je laž! Izborićemo se i dokazati da Pešić pokušava da smesti Savu u zatvor kako bi ostao u direktorskoj fotelji – priča porodica osumnjičenog nastavnika.

Direktor OŠ “Jovan Popović” nije želeo da daje izjave za medije, a u njegovom selu Suseku, nedaleko od Beočina, komšije navode da on tako nešto nikada ne bi izmislio.

– Naš komšija Ilija nikada nije lagao. Istina je da je nastavnik spopadao devojčice. Pa zar mislite da bi Ilija otišao u policiju tek tako da ga prijavi iz čista mira – kažu komšije.

Pritvor

Sava N. uhapšen je u četvrtak oko 19 sati u porodičnoj kući. Nakon hapšenja je odveden u policijsku stanicu, a inspektori su mu tek tamo rekli zbog čega ga privode. On je u petak saslušan u tužilaštvu, nakon čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here