Naslovna Sport Fudbal ›Super Liga U Inđiji reflektori do kraja godine, Micubiši generalni sponzor

Fudbal ›Super Liga U Inđiji reflektori do kraja godine, Micubiši generalni sponzor

PODELI
Foto: ilustracija

Minuli meseci bili su teški na globalnom nivou, a pandemija korona virusa u značajnoj meri odrazila se i na sport. Lopta je stala, pa se ponovo zakotrljala, a prelazni rok će, kako se do sada pokazalo, biti manje interesantan.

Čelnici Inđije su se, međutim, kao jing i jang i potrudili da u lošem, pronađu mrvicu dobrog. Čitavu situaciju iskoristili su da u red dovedu infrastrukturu, kako bi sami, a i gosti koji dolaze da se nadigravaju, uživali u lepom okruženju.

O svemu na čemu su poradili, kao i ambicijama, reflektorima, novom stručnom štabu i igračkom kadru, prozborio je Dragan Pilipović, v.d. predsednika zeleno-belih.

– U minulom periodu bili smo aktivni kada je reč o rekonstrukciji. Na pomoćnom terenu smo uveli podzemno zalivanje i on je sad, možda u boljem stanju, nego glavni. Renovirali smo ekonomat, sudijsku svlačinicu, kao i onu za gostujuće igrače. Uređeni su toaleti, a u planu je i sređivanje ostalih prostorija, VIP lože i izgradnja medicinske sobe.

Šta je sa izgradnjom reflektora?

– Sve građevinske i ostale dozvole su pribavljene, ali situacija sa koronom je usporila sva delovanja. U bliskoj budućnosti počećemo radove i očekujem da reflektori zasijaju do kraja 2020. godine. Bilo je u planu da sve bude gotovo do po-četka jeseni, ali šta je tu je.

Micubiši motors, japanski proizvođač automobila sa sedištem u Tokiju, biće generalni sponzor člana elite iz Srema.

Pomenuta kompanija će 9. avgusta parafirati ugovor sa Opštinom Inđija, a neposredno nakon toga biće ozvaničena saradnja i sa čelnim ljudima iz zeleno-belog tabora.

Pilipović i Mrđa preležali, Janjić pozitivan na kovid 19

Dragan Pilipović, kao i Zdravko Mrđa, bivši-budući predsednik Inđije, preležali su koronavirus uoči priprema na Zlatiboru. Posle pozitivnog testa proveli su 14 dana u samoizolaciji i sada se osećaju dobro.

Defanzivni vezista Milan Janjić pre nekoliko dana je saznao da je pozitivan na aktuelni virus i nalazi se u kućnoj izolaciji, dok se ostali igrači osećaju dobro i nemaju simptome.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here