Naslovna Sport Fudbaleri Slobode otputovali na sedmodnevne pripreme

Fudbaleri Slobode otputovali na sedmodnevne pripreme

PODELI
Foto: ilustracija

Fudbaleri Slobode iz Donjeg Tovarnika, jedinog zonaša iz pećinačke opštine, otputovali su na Lepenski Vir, gde će, po tradiciji, odraditi novu fazu u pripremama za nastavak prvenstva Vojvođanske lige – Jug.

Pored predsednika kluba Milana Aleksića i članova stručnog štaba: Miloša Đokića, Darka Ašćerića i Đorđa Vujakovića, na put su krenuli i igrači: Šivoljicki, Krompić, Šljukić, S. Ninić, Stević, Lazarević, A. Simić, M. Simić, Kuburović, Ristić, Komazec, Dragojević, Vukotić, Jošož, Mićić, Đorić, Salkunić, Dimitrić, Štulić, Radivojević, Ćulum, Đorđević i Bogdam, a ispratio ih je predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić.

Kako nam je rekao šef stručnog štaba, Miloš Đokić, od prvog okupljanja je prošlo tri nedelje, a urađena je detaljna analiza dosadašnjeg rada.

„Upoznao sam dobro igrače, ali i oni su se upoznali sa mojim principima u radu, kao i šta mogu da očekuju. U suštini, zadovoljan sam. Nažalost, nisu nas obišle povrede igrača, kao i problemi sa korona virusom. Kako je vreme prolazilo tako smo se i kompletirali. Tokom sedmodnevnih priprema na Lepenskom Viru, radićemo dva puta dnevno, uz odigravanje dve kontrolne utakmice: 13. februara protiv Hajduk Veljka iz Negotina, a dan kasnije rival će biti Bor. Povratak je predviđen za 17. februar“ – izjavio je Đokić.

Zbog povreda, ovaj deo priprema propustiće: Oparnica, V. Ninić, Parmarković, Đuričić, Radošević, Šipka i Mandić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here