Naslovna Sport Fudbaleri Trgovačkog izgubili od BSK-a kod kuće

Fudbaleri Trgovačkog izgubili od BSK-a kod kuće

PODELI
Foto: sirmiuminfo

Sremska Mitrovica. FK “TRGOVAČKI” Sremska Mitrovica – FK “BSK” Bešenovo 1:4 /0:3/. Gledalaca 30; Glavni sudija: Todorović Nikola iz Salaša Noćajskog; Pomoćne sudije: Borođi Dejan iz Sremske Mitrovice i Ranković Nemanja iz Jarka; Delegat: Trećaković Igor iz Sremske Mitrovice

U 12. kolu Međuopštinske lige Srem – Zapad, u Sremskoj Mitrovici su se sastali domaća ekipa FK “Trgovački” iz Sremske Mitrovice i gostujuća ekipa FK “BSK” iz Bešenova. Lider na tabeli, ekipa BSK-a krenula je agresivno i napadački od samog starta utakmice što im se isplatilo u 30. minutu kada je Cvijetić Vladimir doveo goste u vođstvo od 1:0. Samo četiri minuta kasnije prednost gostiju udvostručio je Smajlović Jasmin. Na 3:0 za BSK povisio je svojim drugim golom na utakmici Smajlović Jasmin u 43. minutu meča što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu domaćin je krenuo svim silama u napad ali su tek u 80. minutu uspeli da smanje rezultat na 1:3 preko Petrović Aleksandra. Konačan rezultat i pobedu BSK-a od 4:1 postavio je Skorupan Damir u 88. minutu meča.

FK “Trgovački” trenutno zauzima 13. mesto na tabeli sa 8 osvojenih bodova.
U sledećem kolu FK “Trgovački” gostuje u Kukujevcima ekipi FK “Obilić 1993”.

U igru kod ekipe FK “Trgovački” ušli su Beganović Vladimir (80.min) i Lukić Nenad (80.min).
Sa klupe kod ekipe FK “BSK” u igru su ušli: Kovandžić Teodor (53.min), Laketić Dragoljub (67.min), Plemić Aleksandar (77.min) i Kovandžić Pavle (85.min).

U domaćoj ekipi žute kartone dobili su: Đurić Zoran, Alić Dragan i Debeljak Davor.
U gostujućoj ekipi žuti karton dobio je Mitrović Srđan.

FK “Trgovački” Sremska Mitrovica: Nedić Sima, Alić Dragan, Nikolić Nemanja, Stanić Vladimir, Debeljak Davor, Đurić Zoran, Malešević Predrag, Petrović Aleksandar, Krstić Bojan (kap), Mijatović Vuk.
Zamenici igrača: Spasojević Milan, Beganović Vladimir, Delić Borislav, Lukić Nenad, Drča Aleksandar, Đokić Stefan, Đorđević Sergej.
Trener: Perić Ostoja

FK “BSK” Bešenovo: Plemić Tomislav, Mrvičin Marin, Cvijetić Vladimir, Dragojević Srđan, Skorupan Damir, Plemić Dušan (kap), Jakšić Dušan, Smajlović Jasmin, Ćirić Branislav, Mitrović Srđan.
Zamenici igrača: Kovandžić Teodor, Kovandžić Pavle, Laketić Dragoljub, Plemić Aleksandar, Bakić Dejan.
Trener: Ratković Stanislav

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here