Naslovna Sport Fudbalski klubovi počinju pripreme za nastavak sezone

Fudbalski klubovi počinju pripreme za nastavak sezone

PODELI

Zimski odmor za fudbalske klubove iz pećinačke opštine, bar za one u višim ligama, polako se privodi kraju. Jedini zonaš, Sloboda iz Donjeg Tovarnika, prva izvodi svoje fudbalere na teren. Novi „šef struke“ Miloš Đokić prvu prozivku zakazao je za nedelju, 17. januar, u 11 časova.

Istoga dana pripreme započinju i lider Međuopštinske lige Srem – grupa Istok Srem iz Sremskih Mihaljevaca (u 14.00 časova) i ekipa iz istog ranga Graničar iz Obreža (u 16.00 časova). Sremskoligaš Donji Srem 2015 iz Pećinaca prvi trening će imati 21. januara, a u nedelju, 24. januara, Napredak iz Popinaca i Šumar iz Ogara.

Poslednjeg vikenda ovog meseca s treninzima počinju Sremac iz Deča i Hajduk 1932 iz Šimanovaca. Kameni iz Ašanje izvodi svoje fudbalere na teren prvi put u 2021. godini 7. februara. Sredinom meseca s treninzima počinje Lovac iz Karlovčića, dok datum početka priprema još uvek nisu precizirali klubovi iz Opštinske lige Pećinci Sloven iz Sibača, Vitez iz Subotišta, Mladost 1935 iz Prhova i Kupinovo.

Prema najavama fudbalskih poslenika iz OFK Brestača, postoji mogućnost da će se ovaj klub za nastavak sezone u Međuopštinskoj ligi Srem – Istok pripremati samo kroz odigravanje prijateljskih utakmica.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here