Naslovna Srem Ruma Funkcioneri SNS u Rumi svakog četvrtka organizuju prijem sugrađana! Problemi se hitno...

Funkcioneri SNS u Rumi svakog četvrtka organizuju prijem sugrađana! Problemi se hitno rešavaju!

PODELI
Foto:Facebook/Српска напредна странка - Општински одбор Рума

RUMA – Svakog četvrtka u prostorijama SNS u Železničkoj ulici broj 31 u Rumi, funkcioneri SNS organizuju prijem građana!

Načelnik opštinske uprave Dušan Ljubišić koji je ujedno i šef Izbornog štaba SNS u Rumi, zajedno sa zamenicom predsednika opštine Aleksandrom Ćirić i predsednikom Skupštine opštine Ruma Stevanom Kovačevićem, te direktorima javnih preduzeća, svakog četvrtka razgovara sa građanima i na licu mesta rešavaju probleme svojih sugrađana.

Sremske vesti su imale priliku da razgovaraju sa građanima koji su pomoć u rešavanju problema svoje lokalne zajednice potražili u razgovoru sa funkcionerima.

Hvala ovim divnim ljudima na ljubaznošću i strpljenju. Možda se moj problem nekom čini malim ali za mene i moje komšije je najveći! Moram da pohvalim i direktora Komunalca koji je odmah reagovao i rešio muke mene i mojih komšija. – kaže sugrađanka koja je danas imala prilike da se uveri da je lokalna vlast tu za svoje sugrađane i zbog boljeg života svojih sugrađana.

Drugi sagovornik nasmejan kaže da nije mogao da poveruje dok nije došao sam da se uveri. Kako sam tvrdi, zna da njegov problem ne može da reši lokalna samouprava i da je potrebna intervencija viših nivoa vlasti ali veruje da će lokalna samouprava načiniti prvi korak.

-Iznenadila me reakcija svih funkcionera koji su odmah krenuli da telefoniraju i bave se mojim problemom. Osećao sam se zaista počastvovano. Savetujem svima da dođu i razgovaraju ukoliko ih nešto muči.- rekao je.

Problemi se rešavaju u najkraćem mogućem roku, a građani za razgovor mogu da se jave lično ili da pošalju mail sa kratkim opisom problema na: [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here