Naslovna Srem Ruma „Girls, boys and toys“ i Gradski trg koji skače u ritmu njihove...

„Girls, boys and toys“ i Gradski trg koji skače u ritmu njihove muzike!

PODELI
Foto: Opština Ruma

RUMA – Večeras, 30. jula, na scenu rumskog trga došle su šarmantne devojke, anđeoskog glasa, a rumska publika nije bila svesna da ih ovakva energična bomba očekuje!

„Girls, boys and toys“ je beogradski kaver bend sačinjen od 3 divne devojke, međutim, rumsku binu su večeras ulepšale samo njih dve. Njihova specijalnost su rock & house extravaganza, ali i najnoviji pop, MTV, VH1 i mnogi drugi hitovi.

Erupcija energije događa se tamo gde one nastupaju. Sa ovog živahnog benda nemoguće je skloniti pogled.

Ove devojke fantastično pevaju, neprestano đuskaju, imaju interakciju sa publikom, a uz sve to se predivno smeju.

„GBT“ je bend koji je već godinama sinonim za dobar provod, kvalitetan repertorar i zanimljiv nastup tokom kog ćete se i vi osećati da ste deo njega.

Devojke su nastup počele pesmom „Ain’t Nobody“ američke pevačice Čake Kan, za koju smo sigurni da svi znamo. Ni do refrena nisu stigle kada je publika shvatila da je provod uz njih zagarantovan!

Uz uzbuđenje u iščekivanju sledeće numere, gledaoci kreću da igraju, pogotovo najmlađi, a one svoj repertoar nastavljaju pesmom poznate nemačko-kanadske pevačice, Alis Merton – „No Roots“.

Video: Sremske vesti

Usledila je pesma hrvatske elektro-pop grupe – Nipplepeople „Sutra“, nakon koje su pevačice poželele da se svi „zaljubimo večeras“, čime su se nadovezale na refren „zaljubiću se sutra“.

Video: Sremske vesti

Nastup su nastavile u ljubavnom ritmu, pa je usledio Robin Šulc sa pesmom „Sugar“.

Dobro poznati Džastin Timberlejk je posetio rumski trg, posredstvom ovih devojaka, uz pesmu „Can’t Stop the Feeling!“.

Ni kiša koja je prethodila koncertu nije bila razlog da se Rumljani večeras ne okupe na trgu i ne zabave uz ove interesantne izvođačice koje su ređale pesme stranih i domaćih muzičara, poput „Diamonds“, „Safe and Sound“ i mnoge druge.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here