Naslovna Srbija Glasajmo za Mitrovčanke – „Srbija u ritmu Evrope”

Glasajmo za Mitrovčanke – „Srbija u ritmu Evrope”

PODELI

Sremska Mitrovica – Finale takmičenja „Srbija u ritmu Evrope” se bliži. U cilju podrške našim mladim Mitrovčanima koji će ponovo moći da pokažu svoje talente za ples i pesmu na toj manifestaciji.

Pod rednim brojem 3 nastupiće Mina, Valentina, Marina, Kristina, Borislava, Nataša i Tijana kao predstavnice Sremske Mitrovice i Republike Kipar, na najvećem dečjem takmičenju „Srbija u ritmu Evrope”, 22. juna 2019.godine u 12 sati, u živom televizijskom prenosu na PRVA TV, uz pesmu „La la love” Ivi Adamou.

Pošaljite poruku na broj 1557 PESMA 03! Glasanje je otvoreno od 12. juna 2019. zaključno sa završetkom televizijskog programa.

„Srbija u ritmu Evrope” je nastala 2008. godine sa idejom da se na gradskim trgovima uz predstavljaju zemlje Evrope. Tokom proteklih godina, sva deca su se obučavala besplatno. Manifestacija “Srbija u ritmu Evrope” namenjena je deci u osnovnim i srednjim školama i osmišljena u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u životu na opštinskom i regionalnom nivou, Belom knjigom EU o mladima, Nacionalnom strategijom za mlade Republike Srbije i Akcionim planom politike za mlade u Vojvodini.

Ovo muzičko takmičenje, najveće te vrste u Srbiji ima zadatak da predstavi zemlje Evrope, Ambasadore u vidu intervjua, decu koju pevaju na maternjim jezicima evropskih zemalja, njihove gradove, intervjue gradonačelnika i predsednika opština. Ideja je da sledeće ili neke naredne godine u nekom od gradova Evrope bude prvo veliko finale pobednika svih zemalja Evrope.

Podržimo naše devojčice i naš grad!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here