Naslovna Srem Godišnja konferencija za novinare predsednika opštine Đorđa Radinovića

Godišnja konferencija za novinare predsednika opštine Đorđa Radinovića

PODELI
Foto: RTV Stara Pazova

STARA PAZOVA – Juče je predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović održao novogodišnju konferenciju za novinare i tom prilikom sumirao godinu na izmaku i najavio brojne kapitalne investicije za sledeću godinu. 

Kao tri najveća investitora koji su u 2021. godini došli u Opštinu Stara Pazova, predsednik opštine Đorđe Radinović je naveo nemačku kompaniju MTU, holandsko – češki CTP i domaću špediciju Transfera iz Beograda. 

Opština je nastavila sa kontinuiranim poboljšanjem i uređenjem putne infrastrukture, pri čemu je predsednik Radinović je kao najznačajnija ulaganja naveo kompletnu izgradnju dela puta Stari Banovci – Belegiš i  Stara Pazova – Golubinci i najavio rekonstrukciju puta Stari Banovci – Krnješevci čije je vrednost preko 950 milion dinara. 

Počela je rekonstrukcija vodovodne mreže u Novoj Pazovi i u  toku je zamena stare vodovodne mreže u Belegišu posle više od 50 godina  i nastaviće sa zamenom azbestnih cevi na celoj teritoriji opštine i nastavlja se izgradnja kanalizacione mreže, što je kompleksan posao, a uskoro se očekuje i sanacija kolektora između Stare i Nove Pazove, koja mora da bude završena u naredne dve godine.

Veoma je razvijen socijalni program, a ulagalo se mnogo i u oblasti obrazovanja, kulture, sporta.

Na kraju konferencije je predsednik Opštine Stara Pazova svim građanima čestitao novogodišnje praznike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here