Naslovna Srem Ruma Godišnja skupština rukometnog kluba “Ruma”

Godišnja skupština rukometnog kluba “Ruma”

PODELI
Foto: Sremske vesti

RUMA – Dana 22. decembra rukometni klub “Ruma” je održao redovnu godišnju skupštinu.

Na dnevnom redu je bio izveštaj o radu za tekuću godinu, izveštaj trenera o postignutim rezultatima u svim kategorijama i plan rada za narednu kalendarsku godinu.

Usvojen je finansijski izveštaj i plan za sledeću godinu.

Na skupštini se birao i sportski direktor, jednoglasnom odlukom, a na predlog upravnog odbora kluba, izabran je Miroslav Mijailović.

Sportski direktor će u klubu biti zadužen za koordinaciju rada svih selekcija, kako seniorskih tako i mlađih kategorija.

Uvodnu reč i izveštaj o radu podneo je predsednik kluba Dušan Dragišić. Osvrnuo se na dosadašnji rad kluba, na nemile događaje iz prethodne sezone ženske ekipe, a vezano za prinudno održavanje baraža, iako je ekipa u regularnom delu takmičenja zauzela prvo mesto na tabeli i ostvarila pravo učešća u Super B ligi Srbije.

Takođe osvrnuo se i na narednu kalendarsku godinu i završetak takmičarske sezone 2022/2023.

Izrazio je nadu i očekivanja da će ženska seniorska ekipa RK “Ruma” zauzeti prvo mesto na takmičenju, kao što je to ostvarila i na polusezoni i plasirati se u elitni rang takmičenja, Super B ligu Srbije.

Što se tiče muške seniorske ekipe, cilj kluba je da u drugom delu takmičenja učvrsti redove i pozicionira se u sredini tabele.

Izražena su očekivanja da će RK Ruma u narednom vremenskom periodu dobiti veća sredstva od lokalne samouprave, a samim tim obezbediti bolje i lakše funkcionisanje kluba.

Skupštini se obratio i novoizabrani sportski direktor i naglasio da je njegov cilj da unapredi rad u svim kategorijama kluba i da se ekipe organizaciono pripreme za nastvak drugog dela takmičenja i nada se dobroj saradnji i zalaganju svih članova kluba.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here