Naslovna Kultura Godišnji koncert Muzičke škole „Music Harmony“ u KC-u Inđija

Godišnji koncert Muzičke škole „Music Harmony“ u KC-u Inđija

PODELI

Muzička škola „Music Harmony“ održaće godišnji koncert u Kulturnom centru u Inđiji 20. juna sa početkom od 18:00 časova.

Prisutni će imati priliku da čuju učenike sa raznih smerova kao što su bubanj, gitara, klavir, pevanje i muzičko zabavište.

„Music Harmony“ je nastala u aprilu 2011.godine sa ciljem povezivanja dva ključna muzička pravca– klasiku i popularnu muziku.Ova muzička škola ima svoje polaznike u Novom Sadu, Inđiji, Žablju i Bačkom Jarku.

Najmlađi polaznici imaju dve godine a najstariji su učenici srednjih škola i studenti. Predavači spadaju u najeminentnije izvođače i pedagoge Novog Sada i okruženja, sa izraženom ljubavlju prema deci i muzici uopšte.

Učenici „Music Harmony“ škole postižu sjajne rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Sem toga, škola ima saradnju sa najvećim svetskim odborom za rok ispite, Rockschool-om, čime je po prvi put u istoriji Srbije omogućeno da deca polažu akreditovane ispite iz moderne muzike.

Od jula 2014. „Music Harmony“ postaje zvanični predstavnik i generalni distributer Rockschool ispita za područje Srbije. Nastupi su kombinacija rok koncerata i klasičnih recitala na kojima deca sama ili u kamernim ansamblima interpretiraju poznata muzička dela.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here