Naslovna Srem Sremska Mitrovica Gradi se novi teren za mali fudbal

Gradi se novi teren za mali fudbal

PODELI

Izgradnja novog terena za mali fudbal započela je iza Gradskog bazena “Pinki” u Sremskoj Mitrovici. Teren za mali fudbal sa veštačkom travom, biće izgrađen prema najvišim standardima, a vrednost radova iznosi 18 miliona dinara.

Pored Poslovno sportskog centra „Pinki“ i novoizgrađenog bazena uskoro će biti izgrađen i novi teren za mali fudbal. Na taj način će biti upotpunjen ovaj sportski kompleks u našem gradu.

Miroslav Jokić, načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu rekao je o izgradnji ovog terena: „Ideja za izgradnju terena za mali fudbal potiče od ideje za izgradnju bazena od lokalne samouprave da napravi sadržajan i funkcionalan kompleks oko PSC Pinki. Ta ideja započeta je izgradnjom bazena, jednog terena za mali fudbal i teniskog igrališta. Trenutno se izvode radovi na planiranju zemljišta gde će u narednih 60 dana biti postavljen teren za mali fudbal sa najkvalitetnijom mogućom veštačkom travom po svim evropskim i svetskim standardima. Tu ćemo imati ne samo rekreativne utakmice, nego i utakmice takmičarskog karaktera.“

Sredstva u iznosu od 18 miliona dinara obezbedila je lokalna samouprava Sremska Mitrovica i Ministarstvo turizma telekomunikacija i trgovine. Teren će imati tribine, savremenu rasvetu i ograde, a svaličionice i kupatila će biti u sklopu bazena.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here