Naslovna Srem Fruška gora GRADIĆE SE MOST PREKO FRUŠKE GORE?

GRADIĆE SE MOST PREKO FRUŠKE GORE?

PODELI

Prethodnih godina, pa i decenija dosta se govorilo o izgradnji tunela kroz Frušku Goru. Taj tunel bi u mnogome olakšao saobraćaj pogotovo u zimskom periodu. Poslednje vesti koje nam stižu, a u vezi sa tom saobraćajnicom su pomalo iznenađujuće. Skup stručnjaka koji je bio zadužen za projektovanje i uopšte realizaciju tunela promenio je svoju odluku. Umesto tunela gradiće se most preko Fruške Gore!

Ovakav most biće jedinstven u Evropi, pa vrlo verovatno i u svetu. Predstavlja jedno od najmodernijih rešenja i samim tim izaziva mnogo pažnje. Stručnjaci smatraju da će time podići nivo zainteresovanosti turista za NP “Fruška Gora”.

KAKO JE VREDAN MRAV DOBIO OTKAZ?

Most će spajati Irig sa Sremskom Kamenicom i biće dugačak 4625m. Biće izgradjen od najsavremenijh materijala i najvišoj tački visok čak 720 metara. Celokupna sredstva za izgradnju istog biće finansirana iz Fonda za inovativne i kreativne ideje naše zemlje. Rok za završetak radova iznosi 14 godina od dana početka izvođenja.

USPEH: Moderna opsesija koja vam može uništiti život

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here