Naslovna Srem Inđija Gradsko kupalište u Inđiji dobija hidromasažni bazen

Gradsko kupalište u Inđiji dobija hidromasažni bazen

PODELI

Kao što je i najavljeno prošle godine, ovih dana počinje izgradnja hidromasažnog bazena u Inđiji u okviru druge faze rekonstrukcije gradskog bazena. Kako je izjavio direktor Ustanove Sportski centar Ilija Trbović, novi bazen će se nalaziti pored tobogana i biće besplatan.

„Planiramo da izgradimo jedan manji hidromasažni bazen površine oko 30 kvadrata koji će se nalaziti pored tobogana, čime ćemo dodatno upotpuniti sadržaje. Ukoliko sve bude teklo po planu, očekujemo da će sezona kupanja početi 15.juna“, najavio je direktor Sportskog centra.

„Prošle godine smo uradili veliki posao kada smo postavili nove behaton ploče oko korita bazena, prelivne rešetke, obnovili fasadu i krov na upravnoj zgradi koji je prokišnjavao i ugrožavao rad filter stanice. Naša uprava je osavremenila sredstva za rad kupovinom usisivača za čišćenje dna bazenskog korita. Takođe, nabavljen je novi kvarcni pesak za filtriranje vode što je doprinelo lakšem održavanju čistoće“, rekao Trbović i podsetio da je gradski bazen prošle godine dobio i dva nova tobogana.

Cene karata se neće menjati, dnevna ulaznica iznosiće 300 dinara, sezonska karta za đake, studente i penzionere 2.500, za odrasle 6.000 a za decu do sedme godine 50 dinara. U periodu od 17 do 19 časova karta će koštati 180 dinara. Isplivavanje je od 7 do 8:30 i od 19:30 do 20:30 časova, a cena za 15 dana je 3.000, za mesec dana 4.800 a celu sezonu 6.000 dinara.

Da podsetimo, gradski bazen u Inđiji nije ozbiljno renoviran 3 decenije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here