Naslovna Srem Inđija Grundfos iz Inđije traži nove radnike

Grundfos iz Inđije traži nove radnike

PODELI

Danska kompanija Grundfos iz Inđije raspisala je konkurs za prijem novih 20 radnika u proizvodnji. Uslovi za prijem u radni odnos je posedovanje diplome III ili IV stepena stručne spreme kao i iskustvo na istim ili sličnim pozicijama.

Zainteresovani koji zadovoljavaju navedene zahteve ili žele da investiraju u svoj profesionalni razvoj, mogu da se prijave popunjavanjem aplikacionog formulara na portirnici kompanije Grundfos.

Takođe, biografije je moguće poslati i imejlom na adresu [email protected], s napomenom pozicije se koju se prijavljuje.

Opširnije o opisu posla i traženom profilu kandidata možete pročitati OVDE.

Kompanija „Grundfos” jedna je od najvećih danskih kompanija koja posluje u više od 50 zemalja i svetski je lider u industrijskoj proizvodnji pumpi. Prvi prioritet kompanije je da bude bezbedno radno mesto fokusirano na potrebe ljudi, obezbeđujući kvalitetnu obuku za sve zaposlene u cilju njihovog ličnog razvoja i poboljšanja produktivnosti. U Inđiji rade od 2013. godine.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta “Moram da znam – Informisanjem mladih do jakih institucija”, koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here