Naslovna Magazin Auto Gužve na Batrovcima i Šidu, teretna vozila čekaju četiri sata

Gužve na Batrovcima i Šidu, teretna vozila čekaju četiri sata

Batrovci, 1. jula 2020. - Hrvatska je od ponoci otvorila granicu za gradjane Srbije i u tu zemlju se, prema izvestacu Tanjuga sa prelaza Batrovci-Bajakovo, ulazi bez problema, a putnicima se, kao što je i najavljeno, vise ne odredjuje obavezna izolacija od 14 dana. FOTO TANJUG / TANJA VALIC / an

Na graničnom prelazu Horgoš teretna vozila čekaju 90 minuta, na Gradini 180, na Batrovcima i Šidu 240 minuta, navode Putevi Srbije.

Na prelazu Kelebija teretna vozila čekaju 120 minuta, dok na ostalim prelazima nema zadržavanja vozila, podaci su Uprave granične policije.

Završeni su radovi na deonici Bajmok-Sombor od izlaza iz naseljenog mesta Aleksa Šantić do ulaza u naseljeno mesto Svetozar Miletić, navode Putevi Srbije.

Na autoputu E-75, na deonici petlja Novi Sad Jug – petlja Kovilj, u smeru ka Beogradu u toku su radovi na mašinskom zalivanju pukotina od 7 do 17 časova, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom trakom.

Na deonici Čačak – Guča – Ivanjica obavljaju se radovi u naselju Spomen park i potrajaće do 10. decembra, a odvijaju se od 7 do 17 časova uz naizmenično propuštanje vozila.

Saobraćaj je obustavljen u mestu Gola Glava na putu Gola Glava-Joševa, zbog radova na rekonstrukciji mosta preko reke Ub. Radovi će se odvijati do 1. novembra, a alternativni putni pravac za teretni saobraćaj je preko Valjeva i Carića, dok je za putnička vozila alternativni putni pravac preko Družetića.

Na autoputu E-75 od sutra do 17.oktobra za saobraćaj će biti zatvorena petlja Požarevac zbog radova na sanaciji-rehabilitaciji kolovoza pri čemu će u smeru od Beograda ka Nišu biti zatvorene izlivna rampa Beograd-Požarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo – Niš.

U smeru od Niša ka Beogradu za saobraćaj će biti zatvorene izlivna rampa Niš-Požarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo – Beograd.

Kompletan saobraćaj će se preusmeravati preko petlje Smederevo i petlje Kolari.

IZVORrtv
Prethodna vestPočele radionice za osnovce “Šuma zove na dijalog”
Sledeća vestTraži se tim koji će sprovesti postupak dodele koncesije za luku u Sremskoj Mitrovici

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here