Naslovna Sport Hajduk iz Beške u nastavak prvenstva ulazi s novim snagama

Hajduk iz Beške u nastavak prvenstva ulazi s novim snagama

PODELI
Foto: ilustracija

Fudbaleri Hajduka iz Beške s puno ambicija ulaze u nastavak prvenstva u Sremskoj ligi.

Uprava sa predsednikom Novicom Temunovićem na čelu uspela je da ojača klub.

  • Angažovali smo renomiranog stručnjaka Zorana Grujića i iskusnog trenera golmana Miladina Puraća, pored toga uspeli smo i da ojačamo igrački kadar. Vratili su se u naše redove Srđan Curaković (Donji Srem), Milan Pricau (Železničar), a stigli su i Nikola Petrović i Milana Đorđević (Fruškogorac), Miloš Trbojević, (Sloboda Donji Tovarnik), David Panjka (Jedinstvo Stara Pazova), Aleksa Ribar (Slavija, NS), Aleksandar Lavreka (Indeks) i golman Aleksandar Kalajyića koji se vratio sa studija iz Amerike. Ovo su potezi za rad na duge staze da prolećnu trku uspešno završimo a da u narednom prvenstvu uđemo sa motivima da napadnemo viši rang – ističe Temunović.

Nekoliko igrača su dobili odrešene ruke.

  • Klub su napustili dosadašnji kapiten Stanko Ivaniš i Ognjen Čavić (Sloga, Maradik), Goran Mutić (ČSK,Čortanovci) i Marko Grujičić (Sirig). Beščani su u pripremnom periodu odigrali nekoliko kontrolnih utakmica.
  • Sve u klubu i oko njega odiše pozitivnom energijom, kako kadar tako smo i stručni rad podigli na maksimum. Imamo veliko poverenje u rad Grujića i Puraća što se potvrdilo i na pripremnim utakmicama protiv omladinaca Inđije, Proletera, Poleta. Železničara i Dunava u kojima je rezultat bio u drugom planu. Ono što me posebnmo raduje je priključenje radu nekoliko talentovanih omladinaca iz sopstvenog pogona koji su zalog za svetlu budućnost istakao je na kraju agilni predsednik i najavio prolećnu žetvu bodova i plasman među pet najboljih ekipa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here