Naslovna Dogadjaj HAOS NA FRUŠKOJ GORI! IMA POVREĐENIH Mladić (21) ukrao auto, izazvao dva...

HAOS NA FRUŠKOJ GORI! IMA POVREĐENIH Mladić (21) ukrao auto, izazvao dva sudara, pa pobegao sa lica mesta! Policija mu u džepu pronašla spid

PODELI
Foto: alo

Prilikom udesa, povređen je tinejdžer star 15 godina, kao i jedan od vozača.

Mladić star 21 godinu napravio je u samo jednom danu niz prekršaja na Iriškom vencu na Fruškoj gori, nakon što je ukrao automobil, udario u jedno, pa u drugo vozilo, pobegao sa lica mesta i na sve to kod sebe imao kesicu sa prahom za koji se sumnja da je spid.

Naime, sumnja se da je mladić ukrao nezaključan auto marke “polo” ispred jedne kuće u Inđiji i upravljajući tim vozilom na Iriškom vencu udario prvo u “škodu”, a potom i u “reno”. Sa njim je u trenutku sudara bio i tinejdžer star 15 godina koji je tom prilikom povređen, kao i vozač “renoa”.

Osumnjičeni je pobegao sa mesta udesa, ali ga je policija ubrzo pronašla. Kada su pripadnici MUP-a izvršili pregled, kod mladića je pronađena kesica sa prahom za koji se sumnja da je spid, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za posedovanje droge. Policija će podneti krivične prijave protiv 21-ogodišnjeg mladića, osumnjičenog za krađu, ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here