Naslovna Hronika HAOS U IRIGU: U krvavom obračunu na Božić povređeno više osoba

HAOS U IRIGU: U krvavom obračunu na Božić povređeno više osoba

PODELI
Foto: Ilustracija

Tuča u koja se dogodila u centru Iriga, na Božić, prerasla je u krvavi obračun u kojem je povređeno više osoba. O motivima ovog krvavog događaja samo se spekuliše.

Kako pišu “Novosti”, sedamnaestogodišnji D. B., sin Bobana Babića koji je kao jedan od učesnika teško povređen, svog rođenog oca nije prepoznao u bolnici.

Foto: Novosti

“Lice mu je bilo potpuno izobličeno od batina. Normalan čovek onako ne bi izudarao ni životinju. rekao je sin povređenog za “Novosti”.

U kritičnom stanju nalazi se i Kemal Dervišaj koga je, navodno, Boban u samoodbrani izbo nožem.

Lekari u Urgentnom centru u Novom Sadu se i dalje obojici bore za život.

Motivi krvavog događaja još uvek nisu tačno poznati. Spekuliše se da li je do obračuna došlo zbog neračišćenih dugova ili pak vređanja u alkoholisanom stanju.

Tri dana posle tuče u centru Iriga ispred raznih lokala i dalje su vidljivi tragovi krvi. Očevici kažu da su četiri osobe iz Vrdnika nasrnule na Bobana, koji je zatim izvadio nož i sa više uboda ranio Kemala, te da su tek onda Vrdničani nastavili još jače da ga udaraju, sve dok nije počeo krv da pljuje, pišu “Novosti”.

Koga god sam pitao, niko ništa ne zna ili ne žele da mi kažu, od policije do onih koji su se tamo zatekli kad se sve dešavalo. Moj otac na glavi ima nekoliko hematoma, a po licu su mu sve ostale šare od njihove obuće, kako su ga udarali po licu. Skinuli su ga sa aparata, diše svojim plućima, ali je i dalje u besvesnom stanju – priča D. B., Bobanov sin, koji je i u sredu posetio oca.

Kako je dodao D.B. motiv napada moglo da bude uterivanje duga. Prema njegovim rečima, Boban je odvezao auto na popravku kod jednog limara u Vrdnik, i taj posao su pogodili za 1.000 evra.

Snimci sigurnosnih kamera poslati su u Policijsku upravu u Sremsku Mitrovicu, kako bi se utvrdilo kako je zaista došlo do tuče.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here