Naslovna Hronika NEDOZVOLJENE SUPSTANCE I ORUŽJE: Uhapšene četiri osobe u Sremskoj Mitrovici i Rumi

NEDOZVOLJENE SUPSTANCE I ORUŽJE: Uhapšene četiri osobe u Sremskoj Mitrovici i Rumi

PODELI
Foto: MUP/ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku, protiv dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom kontrole u vozilu kojim je upravlja osumnjičeni pronašla kilogram i 400 grama marihuane.

Još jedna osoba tereti se za isto krivično delo nakon što je policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla manju količinu marihuane, mrvilicu i pet metaka.

Takođe, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv iste osobe podneli su krivičnu prijavu u redovnom zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje, i promet oružja i eksplozivnih materija, ai i protiv još jednog starijeg muškarca, kod kojeg je policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod osumnjičenog pronašla i oduzela automatski pištolj „škorpion“.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Rumi, podneta je krivična prijava protiv jedne osobe, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom stana i dugih prostorija osumnjičenog pronađena je ručna bomba.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here